Despre noi - Dental Studio

Cine suntem?

Dental Studio este o clinică stomatologică specializată în reabilitare orală și morfofuncțională cu implanturi dentare, chirurgie orală, protetică și estetică dentară. Clinica a fost înființată în noiembrie 2010, la inițiativa Dr. George Cănănau, medic dentist, pentru a oferi servicii stomatologice la cel mai înalt nivel în județul Argeș.

La Dental Studio, pacienții beneficiază de cele mai noi și performante tratamente pentru afecțiunile dentare, de la cazurile simple la cele mai complexe, realizate de o echipă de profesioniști cu peste 10 ani de experiență.

Fiecare proces de restaurare dentară se bazează pe un protocol digital care include amprentarea dentară și planificare digitală a tratamentului.

Acest protocol permite medicilor să ofere avantajul unui rezultat personalizat, estetic și confortabil, cu un număr minim de vizite la clinică.

Dispunem de un bloc operator chirurgical complet, având 3 cabinete dotate cu echipamente de ultimă generație și un salon dedicat exclusiv intervențiilor de chirurgie orală, care respectă cele mai rigurose norme sanitare. De asemenea, clinica integrează propriul Laborator de Radiologie Dentară 3D, astfel încât pacienții noștri pot efectua investigații radiologice în aceeași locație, ceea ce scurtează timpul de așteptare dintre controlul inițial, diagnostic și începerea tratamentului.

Fie că ai nevoie de o reconstrucție cu implant dentar, un control/tratament de întreținere sau o procedură cosmetică, suntem pregătiți să îți oferim soluția potrivită pentru a te bucura din nou de o dantură sănătoasă, funcțională și armonioasă estetic.

5000 +

Implanturi dentare realizate

10 +

ANI DE EXPERIENȚĂ

15000 +

Zâmbete redate

De ce să alegi Dental Studio?

Ca pacient al clinicii Dental Studio, vei avea parte de o serie de avantaje care definesc standardele stomatologiei moderne și îți vor schimba părerea despre modul în care trebuie să fii tratat.

Profesionalism

Medicii noștri stomatologi experimentați, cu cazuistică bogată îți vor transforma vizita la clinică într-o experiență lipsită de teamă, cu reușită garantată.

Tehnologie performantă

Aparatura ultra performantă și soluțiile de planificare digitală ne permit să realizăm tratamente precise, perfect adaptate pacientului, cu un număr minim de vizite la clinică.

Tratamente minim invazive

Datorită tehnicilor dentare moderne folosite, vei avea parte de un tratament confortabil, cu durată redusă și recuperare mai ușoară.

Soluții complete

Realizăm toți pașii necesari, de la investigații radiologice, la diagnosticare și tratament, punându-ți la dispoziție o gamă completă de soluții de protetică și estetică dentară (implanturi, coroane, fațete etc.).

Echipa noastră

La Dental Studio vei găsi o echipă de profesioniști cu experiență vastă, care își dedică toată atenția și priceperea să îți ofere soluții de calitate superioară pentru problemele dentare.

Despre noi