Estetică dentară - Dental Studio

Datorită cabinetelor clinicii, echipamentelor moderne și a experienței specialiștilor, oferim soluții personalizate pentru orice afecțiune stomatologică.

Vrei dinți mai albi și simetrici? Îi poți obține cu ajutorul fațetelor dentare!

Servicii de estetică dentară

Fațete dentare sunt cea mai rapidă soluție pentru a proteja suprafața dinților, obținând în același timp un zâmbet frumos. Fațetele sunt un înveliș care acoperă suprafața dinților, mascând eventualele imperfecțiuni. Se mulează pe suprafața frontală a dinților, folosind un adeziv special de cimentare, sigilându-i împotriva cariilor sau a altor afecțiuni.

Când sunt recomandate
 • Dinți colorați inestetic;
 • Dinti cu fisuri sau ciobiți;
 • Dinți cu uzură a smalțului;
 • Dinti cu spațiere inestetică.
Tipuri de fațete
 • Fațete ceramice - sunt cele mai rezistente și, în același timp, cele care reusesc să imite cel mai bine aspectul de dinți naturali, deoarece redau translucidatea lor. Nu își schimbă culoarea în timp și nu sunt deteriorate în timpul masticației;
 • Fațete din zirconiu -sunt utilizate în special alături de alte lucrări protetice din zirconiu, cum sunt coroanele dentare. Oferă un rezultat estetic optim, putând fi utilizate și pentru dinții laterali;
 • Fațete din compozit - sunt cele mai accesibile la preț și pot fi aplicate într-un timp mult mai scurt. Spre deosebire de fațetele de ceramică și zirconiu, pentru aplicarea lor nu este necesară procesarea întregii suprafețe exterioare a dintelui.

Pot elimina defectele unui singur dinte sau pot acoperi mai mulți dinți, creând astfel un aspect vizual estetic superior pentru întregul zâmbet. Procesul este rapid, ușor, nu există sensibilitate și nici nu e nevoie de o atenție specială după tratament în ce privește alimentația.

Albire dentară – cu laser Dr. Smile

Cum obții dinți mai albi, fără instalarea senzației de sensibilitate? Cu ajutorul laserului Dr. Smile de la clinica Dental Studio!

Albirea dentară are ca scop îmbunătățirea aspectului dinților, oferind un zâmbet strălucitor. În clinica Dental Studio, albirea dentară este realizată cu laserul Dr. Smile Wiser Dental Diode, unul dintre cele mai performante instrumente laser destinate tratamentelor stomatologice.

Fumatul, cafeaua, ceiaul negru sau cel verde, vinul roșu sau chiar înaintarea în vârstă pot duce la schimbarea culorii dinților. Pentru a scăpa de culoarea alb-gălbuie, este recomandată albirea cu laser. Procedura constă în activarea gelului de albire aplicat pe dinți printr-o sursă de lumină albastră, foarte intensă, ce asigură confortul deplin al pacienților și operarea la o temperatură mai joasă, reducând astfel riscul apariției sensibilității dinților.

Avantajele albirii cu laser
 • Terapia se desfășoară într-o singură ședință, care include 3 aplicări succesive ale gelului de albire;
 • Rezultatul albirii se pot observa chiar după prima aplicare, obținând dinți cu până la 10 nuanțe mai albi;
 • Efectele albirii durează între 6 luni – 2 ani, în funcție de igiena păstrată;
 • Nu încălzește dinții și nu irită pulpa dentară;
 • Frecvența luminii laser distruge bacteriile orale, împiedicând astfel apariția parodontozei.

Înainte de albirea dentară, este necesar detartrajul și periajul profesional cu cel puțin 24 h înainte. În prima zi de după tratament se poate simţi o uşoară senzație de durere la consumul de alimente calde/reci.