Implantologie simplă - Dental Studio

Recapătă-ți încrederea zâmbetului cu ajutorul implantologiei dentare digitalizate!

Cea mai bună soluție pentru înlocuirea dinților pierduți sunt implanturile dentare. Spre deosebire de protezele dentare, implantul redă în totalitate funcționalitatea masticației, nu este mobil și nu necesită o îngrijire specială. 

Cea mai avansată metodă de reabilitare orală este tratamentul implanto-protetic computerizat, care garantează rezultate de înaltă precizie și de lungă durată. Clinica Dental Studio este echipată cu tehnologie modernă, ce permite oferirea de soluții protetice personalizate pentru fiecare caz. Astfel, planul de tratament se realizează prin îmbinarea informațiilor oferite de tomografia computerizată cu detaliile furnizate de scanarea intraorală. Beneficiul pentru pacient este atât reducerea vizitelor la medicul stomatolog pentru măsurătorile specifice, care sunt obținute într-o singură consultație, cât și o rată de succes ridicată a intervenției. 

Implantul dentar este o rădăcină artificială, 100% compatibilă cu organismul, de forma unui șurub, din titan, care este introdus în osul mandibular sau maxilar. Acesta se integrează complet în structura osoasă, înlocuind cu succes dintele sau dinții lipsă. Peste implant este fixat un bont protetic, ce mai apoi este protejat cu ajutorul unei coroane.

      La clinica Dental Studio folosim implanturile dentare J Dental Care, de calitate superioară, care restabilesc funcția dinților naturali. Tratamentul pentru fiecare caz este personalizat și, în funcție de recomandarea medicului specialist, dar și a dorinței dumneavoastră, punem la dispoziție toate tipurile de implanturi – Bredent, Nobel, Megagen, AlphaBio, Zimmer, Straumann, Biomet, etc.

Avantajele implantului dentar
  • Imită perfect dinții naturali;
  • Rezistență îndelungată;
  • Protejează întreaga dantură;
  • Procesul este nedureros;
  • Nu afectează dinții vecini;